Let´s sing 2018

Let´s Sing 2018

Jag kanske egentligen är fel person att låta testa Let´s Sing då jag hittar brister lättare än andra kanske hade gjort vad det gäller sångteknik. D.v.s. det tog en testrunda innan jag insåg att man inte kan använda vibrato. Då svajar det lätt utanför poäng rutorna samt att man inte kan glida på tonerna på samma sätt som man kanske gör när man sjunger live.

Men vad fasiken gör detta? För någonstans så ger ju spelet ändå en sån där irriterande känsla av … FAN jag SKA sätta den tonen eller att man bara vill ha liiiite högre poäng.

Jag tror att Let´s Sing kan förgylla en förfest eller annan sammanstrålning på ett grymt bra sätt!

Spellägen

Det finns lite olika lägen som man kan köra för att variera spelet. Är man en sån där envis vinnarskalle så kan man ju alltid försöka ta sig in på topplistan! Låtarna i spelet är dock det jag själv faller på eftersom jag sällan lyssnar på reklamradio. Det är väldigt många nya låtar som jag bara känner till refrängerna på. Men så måste det ju vara, för vill vi stofiler ha lite äldre låtar så går det att köpa till de man tycker är bäst!

Populära låtar

Fick lära mig av mina barn (10 och 11 år) att alla låtar som var med i spelet är populära som tusan på en plattform för kidsen som heter musikaly! SMART DRAG! Spelet är lätt att fatta och man kommer ingång snabbt. Mickrofon appen som man kan ladda ner till sin mobil gör ju att man slipper släpa fram alla sladdar eller donglar till mickrofoner. På så sätt kommer man ju igång jättefort!

HELT KLART KÖPVÄRT!

Jimmy Ottosson

Tre positiva saker

 Smidigt med mikrofon appen
 Går snabbt att komma igång
 Lättsamt och passar en bred åldersgrupp

Tre negativa saker

 Kunde varit fler låtar i grundspelet med större bredd
 Lätt att tröttna om man spelar själv
 Lite dyrt att köpa extra låtar

Jimmy Ottosson
Arbetar som artist/sångare och har gjort detta sedan lååååångt tillbaka och är 38 år ung.